Missie

Hetty uw gids


 

  • Natuur is als goud, als er minder van is neemt de waarde toe

Vrijheid en buiten zijn geven energie. Winterse luchten en pril groen kunnen ontroeren en al het andere doen vergeten en goed gezelschap maakt elke activiteit waardevoller.

De natuur biedt een oneindig adembenemend avontuur, de natuur is eigenlijk het enige wat de mens heeft.

Oneindig genieten van de natuur maakt het vanzelfsprekend om zo min mogelijk schade aan te brengen en een zo positief mogelijke bijdrage te leveren. Om de natuur te beschermen moet je weten wat er is! Nieuwsgierigheid heeft mij naar verre landen gedreven, onbekende gebieden als Burkina Faso, IJsland maar ook het land van mijn vader Indonesië. Soms moet je weggaan om thuis te komen…………Tijdens een wandeling met De Groene Reis neem ik u mee en ontdekken we samen het GROENE GOUD!

  • Natuurbeleving

De Groene Reis biedt een avontuur in de natuur. Met een select gezelschap genieten van “Groene Uitjes” die worden ontwikkeld op uw verzoek. Verschillende natuurgebieden zoals de duingebieden, maar ook, De Biesbosch,  de Oostvaardersplassen, de Kalmthoutse Heide of de Veluwe kunnen worden bezocht. Extra’s worden bijgevoegd zoals een picknick mand, traktatie, hartversterker of bubbels. In kleine groepen worden de gasten ondergedompeld in het verhaal van de natuur. Zorgeloos, met plezier, spel en verhalen zijn de gasten heerlijk samen buiten bezig en worden bewust van eigen handelen. De Groene Reis zorg voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De natuur is een verhaal, waarin De Groene Reis u centraal stelt.

  • Voor Wie?

Vriendinnen

Wil jij een keer met je vriendinnen iets bijzonders doen?

Een ontspannen wandeling onder leiding van een deskundige gids, die jullie meeneemt in het verhaal van de Duinen, De Biesbosch of de Oostvaardersplassen? Een lekker picknickmand mee of heb je liever bubbels?

Teams / bedrijven / groepen

Willen jullie iets doen aan teambuilding of je creatieve proces de ruimte geven?

Nederland heeft vele open gebieden met zandverstuivingen en heidevelden die nieuw elan en openheid geven. De Kalmthoutse Heide, de Loonse en Drunense Duinen kunnen de groep uitdagen en prikkelen, zonder dat dit veel tijd of moeite kost. Nabij gelegen horeca kan conferentie ruimtes en maaltijden verzorgen.

off-the-beaten-track
Het team van de Groene Reis