Onze voorwaarden

Offerte

Uw offerte wordt 4 dagen na verzending als optie vrijgehouden, zonder tegenbericht komt de datum automatisch beschikbaar voor andere boekingen.

Betaling = Bevestiging! Uw wandeling is bevestigd bij ontvangst van het volledige bedrag op bankrekening NL19 ASNB 070 81 39 329 t.n.v. H.N. Versnel

Aanvangstijd Zorg ervoor dat u op de afgesproken tijd bij het startpunt van de wandeling aanwezig bent. Als u vertraagd bent, kunt u dat laten weten via tel. 0031629335926. Als u meer dan 15 minuten later dan afgesproken arriveert bij het startpunt zonder melding, zal de wandeling geannuleerd worden. In dit geval zal geen aanspraak gemaakt kunnen worden op teruggaaf van betalingen.

Aantal deelnemers

Bij een toename van het aantal deelnemers worden wijzingen in overleg in rekening gebracht.

Annulering

U kunt de wandeling met De Groene Reis tot 14 dagen voor de datum annuleren. Het betaalde bedrag zal teruggestort worden onder inhouding van: – Standaard wandelingen: €10 administratiekosten – Programma’s op maat: €40 voorbereidings- en administratiekosten.

Weersomstandigheden

1 dag voor vertrek ontvangt u een WhatsApp of sms op het door u aangegeven telefoonnummer ter informatie over de verwachte weersomstandigheden. In geval van extreme weersomstandigheden wordt 24 uur van tevoren in overleg een nieuwe datum uitgekozen voor een wandeling met De Groene Reis of een andere locatie worden gekozen of kan een tegoedbon worden aangemaakt. Extreme weersomstandigheden zijn in Nederland bij het KNMI aangegeven als code geel, oranje of rood. Neerslag is geen vanzelfsprekende indicatie voor annulering.

ALGEMEEN

Meetingpoint:

Plaats:

Straat:

Postcode:

Tijd:

Prijzen

Voor de genoemde prijzen op www.degroenereis.nl geldt geen BTW omdat de KOR van toepassing is

Foto’s

Door deel te nemen aan een wandeling van De Groene Reis, geven de wandelaars toestemming voor het gebruik van foto’s gemaakt tijdens een wandeling met De Groene Reis voor reclamedoeleinden van De Groene Reis, tenzij voor aanvang van de wandeling bij De Groene Reis expliciet vooraf melding gemaakt is van bezwaar hiertegen.

Aansprakelijkheid

Deelname aan wandelingen met De Groene Reis is voor eigen risico. Deelnemers worden verzocht de aanwijzingen van de gids te volgen, respect voor de natuur te hebben en geen geluidoverlast te veroorzaken. De Groene Reis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële directe of indirecte schade van de deelnemer opgelopen tijdens een wandeling of voor schade door de deelnemer aangebracht aan derden tijdens een wandeling. De Groene Reis kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen of vermissing van eigendommen van de deelnemer.

Instemming algemene voorwaarden

Als u deelneemt aan wandelingen van De Groene Reis, stemt u in met de algemene voorwaarden. Voorburg 2022